M-Grunt Uni Mapei 1 l
Szczegółowy opis
M-Grunt Uni Mapei, dostępny u nas w opakowaniu o pojemności 1 l, to głęboko penetrujący grunt, który znacząco wpływa na jakość powierzchni. Gotowy do użycia produkt został stworzony z myślą o zastosowaniach wewnątrz i na zewnątrz budynków. Produkt doskonale nadaje się do regulowania poziomu chłonności różnych rodzajów podłoży. Możesz go stosować na betonie, betonie komórkowym, tynkach gipsowych, płytach G-K, podkładach i tynkach cementowych, a także na murach z cegieł, pustaków ceramicznych, bloczków silikatowych.
M-Grunt Uni Mapei wzmacnia powierzchnię, na którą jest nakładany, dzięki czemu jest ona bardziej odporna na niesprzyjające czynniki. Co więcej, produkt znacząco zwiększa też przyczepność nakładanych warstw wykończeniowych.
Czas schnięcia tego gruntu wynosi około 2 godzin, a w przypadku klejenia płytek – zaledwie 15 minut. To oznacza, że można szybko kontynuować prace na przygotowanym podłożu. Produkt może być używany w temperaturach od +5°C do +35°C, co zapewnia maksymalną elastyczność w zakresie warunków pracy.
M-Grunt Uni Mapei w kolorze białym jest dostępny w opakowaniu o pojemności 1 l. To idealne narzędzie dla profesjonalistów w branży budowlanej, którzy oczekują solidnych i niezawodnych produktów.
Parametry techniczne
- EAN: 8022452241048
- Rodzaj gruntu: głęboko penetrujący
- Rodzaj podłoży: podłoża chłonne
- Do zastosowania: wewnątrz
- Typ gruntu/środka do czyszczenia: gotowy do użycia
- Opakowanie: 1 l
- Średnie zużycie: 100-200 ml/m2
- Kolor: biały
- Czas schnięcia: 2 godz.
- Temperatura stosowania: od +5°C do +35°C
- Dodatkowe informacje: reguluje chłonność, wzmacnia powierzchniowo oraz zwiększa przyczepność nakładanych warstw do następujących podłoży chłonnych wewnątrz i na zewnątrz budynków: beton, beton komórkowy, tynki gipsowe i płyty G-K, podkłady i tynki cementowe oraz cementowo wapienne, mury z: cegły, pustaków ceramicznych, bloczków silikatowych itp.; czas schnięcia: ok 2 h (15min w przypadku klejenia płytek)
- Gwarancja: 1 ROK
Validate your login